Jaké jsou úřední jazyky ve Švýcarsku?

Obsah

Jaké jsou úřední jazyky ve Švýcarsku?

Jaké jsou úřední jazyky ve Švýcarsku?

Mezi úřední jazyky ve Švýcarsku se řadí němčina, francouzština, italština a rétorománština. I přes tento rozmanitý výběr je bezesporu velkou výhodou se naučit minimálně ten jazyk, který ve vámi vybraném kantonu budete potřebovat.

Jaké jsou ceny v Švýcarsko?

Jerry Daniels nedávno navštívil Švýcarsko a připravil Tento článek o cenách v Švýcarsko. Zjistěte, jaké jsou průměrné ceny v Švýcarsko, včetně cen potravin, restaurací, piva, ubytování, dopravy a dalších. Jaká měna se používá v Švýcarsko? Měna Švýcarsko je švýcarský frank (CHF). 1CHF (franc) je rozdělena do 100 Rp. (rappen).

Jak si přečíst ceny v Švýcarsko?

Můžete si přečíst také ceny v hotelech, kavárně a restauracích v Švýcarsko. Průměrné ceny v restaurací a hospod, doprava, taxi, potraviny, platy, potravin, hotely a pronájem v Švýcarsko. Porovnejte ceny v Švýcarsko a najít nejlepší nabídky!

Kolik stojí mzda ve Švýcarsku?

Kolik si lze ve Švýcarsku vydělat a co kolik stojí? Minimální mzda ve Švýcarsku se pohybuje kolem 4 500 CHF, což na české koruny je zhruba 100 000,- Kč, průměrná pak v přepočtu více než 170 000 korun. Minimální plat berou například pokladní, ostatní - kvalifikovanější profese - zde mají mnohdy i výrazně více.

Související příspěvky: