Co je symbol podpisu e-mailu?

Obsah

Co je symbol podpisu e-mailu?

Co je symbol podpisu e-mailu?

Tato šablona pro návrh podpisu e-mailu obsahuje prominentní zástupný symbol pro vaši fotografii: E-mailové podpisy s fotografiemi jsou často vnímány jako přívětivé. To je skvělá volba pro profesionály s klientskými kontakty. Některé příklady zahrnují obchodníky, pracovníky na volné noze nebo ty, kteří se zabývají zákaznickou podporou.

Co jsou prvky dobrého e-mailového podpisu?

Zde jsou některé prvky dobrého e-mailového podpisu: 1 Jméno, název a společnost. Vaše jméno řekne čtenáři, kdo poslal e-mail. Pokud zastupujete společnost, měli byste do společnosti zahrnout také vaše jméno a titul. 2 Kontaktní informace. Vaše kontaktní informace by měly obsahovat vaše obchodní webové stránky. Měly by také obsahovat alespoň jedno telefonní číslo. ... 3 Odkazy na sociální sítě. Je stále důležitější zahrnout do e-mailového podpisu kontaktní informace o sociálních médiích. Vyberte si své nejprofesionálnější účty sociálních médií, které chcete propojit. LinkedIn je dobrým příkladem. ...

Jaké jsou e-mailové podpisy?

Mnoho e-mailových podpisů obsahuje fotografii odesílatele. To může pomoci čtenáři dát tvář k vašemu jménu. Responsivní design. Používání smartphonů a dalších mobilních zařízení se zvýšilo. Je pravděpodobné, že příjemce e-mailu otevře váš e-mail na mobilním zařízení.

Jak získat E-mailový návrh podpisu?

V této části sdílím devět tipů pro podpis e-mailu s inspirativním vzorkem šablon e-mailových podpisů, které jsou k dispozici na trhu Envato Market. Tímto způsobem můžete získat profesionální e-mailový návrh podpisu, který je právě vhodný pro vaše obchodní potřeby. 1. Udržujte to jednoduché Slyšeli jste slyšení: "méně je více."

Související příspěvky: