Jaké jsou uzavíratelné sáčky?

Obsah

Jaké jsou uzavíratelné sáčky?

Jaké jsou uzavíratelné sáčky?

Uzavíratelné sáčky obsah ochrání před vlhkostí, …. odřením, vysypáním a pachem. Vhodné jsou také pro uchování výrazně aromatických předmětů jako jsou bylinky a čaje, které ochrání před ztrátou vůně. Kromě několika označených rozměrů mají všechny ZIP sáčky atest pro kontakt s potravinami.

Jak vybrat uzavíratelné Sáčky se zipem?

Výběr uzavíratelných sáčků se zipem Klasické uzavíratelné LDPE sáčky nabízíme v síle 40 a 50 micronů. Jedná se o LDPE sáčky s uzávěrem, který umožňuje jednoduché uzavírání - na uzavíracích částech je vroubkování pro ulehčení otevírání. Sáčky jsou potištěny logem o recyklovatelnosti.

Jaké jsou zip sáčky pro kontakt s potravinami?

Uzavíratelné sáčky obsah ochrání před vlhkostí, odřením, vysypáním a pachem. Vhodné jsou také pro uchování výrazně aromatických předmětů jako jsou bylinky a čaje, které ochrání před ztrátou vůně. Kromě několika označených rozměrů mají všechny ZIP sáčky atest pro kontakt s potravinami.

Jak uzavírat polyetylenové sáčky?

Polyetylenové ZIP sáčky můžete snadno opakovaně otevírat a uzavírat. Využijete je pro uchovávání všech druhů drobných předmětů jako jsou mince, součástky, sypké látky, šperky či šroubky. Větší rozměry jsou vhodné i pro tiskoviny nebo uchovávání více malých sáčků naráz. Uzavíratelné sáčky obsah ochrání před vlhkostí, …. odřením, vysypáním a pachem.

Související příspěvky: