Co se děje v době zrání konopí?

Obsah

Co se děje v době zrání konopí?

Co se děje v době zrání konopí?

Na celém světě po tisíce let vycházely rodiny společně sklízet v době zrání konopná pole, netušíce, že bude tato rostlina jednou vykázána z povrchu zemského. Posledního půl století státy nejenom že násilně odrazují občany od používání konopí, ale přijaly i politiku totálního vyhubení tohoto rostlinného druhu.

Kdo nepotřebuje chemikálie z konopí?

Konopí žádné chemikálie nepotřebuje, neboť nemá prakticky žádné nepřátele z řad plevelů ani hmyzu, kromě amerického státu a D. E. A. (Úřad pro potírání narkotik). 3. Papír 75–90 % světové produkce před rokem 1946 bylo vyráběno z konopí.

Co znamená konopná rostlina?

Konopí, latinsky Cannabis, alias marihuana, tráva, ganja, bhang. Všechna tato jména označují stejnou rostlinu. Na celém světě po tisíce let vycházely rodiny společně sklízet v době zrání konopná pole, netušíce, že bude tato rostlina jednou vykázána z povrchu zemského.

Jak pěstovat konopí venku?

Technické konopí je obvykle pěstováno venku s hlavním cílem získat vysoké rostliny s květy. Opak je pěstování "marihuany", která je velice náchylná, potřebuje stabilní "pokojové" prostředí (klade se důraz na světlo, teplotu, kyslík, vlhkost a O2). 5. Právní stránka

Související příspěvky: