Co si dát pozor při kupní smlouvě na auto?

Obsah

Co si dát pozor při kupní smlouvě na auto?

Co si dát pozor při kupní smlouvě na auto?

Kupní smlouva na auto aneb na co si ještě dát pozor 1 Prohlášení prodávajícího. Nezávisle na tom, zdali vám vůz prodává váš známý, nebo jej kupujete přes někoho jiného, je velmi důležité, aby kupní smlouva na auto zahrnovala prohlášení prodávajícího, že je ... 2 Dodání všech dokladů k vozidlu. Kupní smlouva na auto by měla vždy obsahovat podrobný seznam dokladů a věcí, které se spolu s vozidlem budou předávat, přičemž je vhodné si ujednat ... 3 Kontrola vozu. Při koupi vozidla by se mělo nejen dbát na pravdivý a úplný popis technického stavu vozidla ve smlouvě, ale především by se jeho stav měl ověřit osobně.

Kdy lze odstoupit od smlouvy o pořízení automobilu?

Kdy lze odstoupit od kupní smlouvy při pořízení automobilu? Odstoupit od smlouvy o koupi motorového vozidla je možné ze dvou důvodů. Má-li pořízený automobil vadu právní povahy, která trvale znemožňuje využití vozidla pro účely, pro které byl vůz zakoupen.

Jak identifikovat vozidlo v technickém průkazu?

V technickém průkazu je identifikována jménem, příjmením, bydlištěm a rodným číslem, v servisní knížce je poznamenáno, že na vozidlo se „kromě zákonné záruky za vady dle občanského zákoníku vztahuje záruka žalované na všechny materiálové vady, vady montáže nebo výrobní vady po dobu 24 měsíců od data předání vozidla prvnímu majiteli“.

Související příspěvky: