Je to možné, že nejste těhotná?

Obsah

Je to možné, že nejste těhotná?

Je to možné, že nejste těhotná?

Ano, je to možné. Negativní výsledek neznamená, že nejste těhotná, může to prostě znamenat, že vaše hladiny hCG nejsou dostatečně vysoké, aby test zjistil ve vaší moči tento hormon.

Je pravda, že jste těhotná?

Jestliže se vaše menstruace velmi opozdila nebo došlo k vynechání menstruace a máte negativní výsledek testu, je nepravděpodobné, že byste byla těhotná. Pokud provádíte test před datem očekávané menstruace, můžete být těhotná, ale vaše hladiny hCG jsou příliš nízké na to, aby ho test zjistil.

Je nepravděpodobné, že jste těhotná?

Pokud jste těhotná, hladiny hCG se budou časem zvyšovat. Negativní výsledek těhotenského testu znamená, že test ve vaší moči nezjistil hormon hCG. Jestliže se vaše menstruace velmi opozdila nebo došlo k vynechání menstruace a máte negativní výsledek testu, je nepravděpodobné, že byste byla těhotná.

Co znamená negativní výsledek těhotenského testu?

Mám negativní výsledek, co mám dělat dál? Těhotenský test funguje na principu zjišťování hormonu hCG, který je ve vašem těle obvykle přítomný jen tehdy, pokud jste těhotná. Pokud jste těhotná, hladiny hCG se budou časem zvyšovat. Negativní výsledek těhotenského testu znamená, že test ve vaší moči nezjistil hormon hCG.

Související příspěvky: