Jak změnit nájemní smlouvu?

Obsah

Jak změnit nájemní smlouvu?

Jak změnit nájemní smlouvu?

Potřebujete-li změnit některé ustanovení platné nájemní smlouvy, například výši nájemného, můžete k tomu využít dodatek nájemní smlouvy. Dodatek k nájemní smlouvě musí mít písemnou podobu, pokud byla i příslušná nájemní smlouva uzavřena písemně. Můžete jím změnit nejen výši nájemného či plateb za dodávky energií, ale i další podmínky.

Jak změnit dodatek k nájemní smlouvě?

Dodatek k nájemní smlouvě musí mít písemnou podobu, pokud byla i příslušná nájemní smlouva uzavřena písemně. Můžete jím změnit nejen výši nájemného či plateb za dodávky energií, ale i další podmínky. K jedné nájemní smlouvě lze postupně uzavřít i více dodatků, proto je vhodné dodatky číslovat. Pokud však chcete změnit podstatnou část nájemní ...

Co musíte vědět o nájemní smlouvě?

Měli byste vědět, co vše musíte a můžete do nájemní smlouvy zahrnout, a co naopak nelze nájemníkovi zakázat. Lepší představu získáte díky základnímu vzoru nájemní smlouvy.

Jak získat správnost dodatku k nájemní smlouvě?

Lepší představu získáte díky základnímu vzoru dodatku k nájemní smlouvě. Při řešení konkrétní situace v rámci nájemního vztahu však vždy raději spolupracujte s právníkem nebo s odborníky na realitní trh. StálýNájem.cz nepřebírá zodpovědnost za správnost zde zveřejněného příkladu dodatku nájemní smlouvy.

Související příspěvky: