Jak jsou přenášeny místa pro aktualizace?

Obsah

Jak jsou přenášeny místa pro aktualizace?

Jak jsou přenášeny místa pro aktualizace?

Obvykle jsou přenášeny informace týkající se velikosti aktualizací. Tak budete vědět, kolik místa budete potřebovat pro aktualizace. 8 operační systém Windows 7 nebo Windows vyžaduje 16 GB volného místa na pevném disku pro 32bitovou verzi, nebo 20 GB pro 64-bitové verzi.

Jak odstranit soubory v myši?

Budete vyzváni s oken s upozorněním a musíte kliknout na Odstranit soubory. Jste schopni odstranit aktualizace souborů systému Windows pomocí nástroje Vyčištění disku pouze tehdy, pokud máte oprávnění správce. Pokud se zobrazí nějaké zpráva, že nemáte toto oprávnění, klepněte pravým tlačítkem od myši a zvolte Spustit jako správce.

Proč aplikace vyčištění disku odstraní soubory?

Potvrďte tlačítkem » Ano «. Nyní již aplikace Vyčištění disku odstraní soubory předchozích instalací systému Windows (Windows.old) a uvolní místo na pevném disku. Návod nestačil? Chcete se na něco zeptat?

Můžete použít nástroj vyčištění systému Windows aktualizačních souborů?

Můžete použít nástroj Vyčištění disku a funkce Windows Update vyčištění, aby se vymazat aktualizace systému Windows, které již nepotřebujete, a jen zabírá úložiště, které lze využít pro soubory, které skutečně potřebujete. Postupujte podle následujících kroků, aby k vyčištění systému Windows aktualizačních souborů:

Související příspěvky: