Jak se přihlásit na stránku Spotify?

Obsah

Jak se přihlásit na stránku Spotify?

Jak se přihlásit na stránku Spotify?

Postup 1 Vstupte na domovskou stránku Spotify na svém webovém prohlížeči. Svůj účet Spotify nemůžete smazat přímo v aplikaci. 2 Sjeďte až na konec stránky a klikněte na O. Najdete jej v levém spodním rohu stránky pod nadpisem "Společnost". 3 Klikněte na Kontaktujte nás. Najdete jej v seznamu pod nadpisem "Služba zákazníkům a Podpora". More ...

Jak zrušit předplatné služby Spotify?

Jak zruším své předplatné služby Spotify? Chcete-li zrušit předplatné služby Spotify, musíte se nejprve přihlásit na stránku svého účtu a v nabídce na levé straně obrazovky vybrat možnost Předplatné. Pod vaším typem předplatného se zobrazí tlačítko „Změnit nebo zrušit“ – klikněte na něj a poté vyberte „zrušit prémii“.

Můžete se přihlásit a stáhnout kopii svých informací z Facebooku?

Když budete chtít, můžete se před odstraněním účtu přihlásit a stáhnout si kopii svých informací (jako jsou fotky a příspěvky) z Facebooku, případně také kopii informací ze služby Oculus, pokud se do této služby přihlašujete pomocí svého Facebook účtu. Jakmile bude účet odstraněn, nebudete moct získat nic z toho, co jste na účet přidali.

Jak odstranit svůj Facebook účtu?

Pokud se do služby Oculus přihlašujete pomocí Facebook účtu, odstraněním svého Facebook účtu také odstraníte svoje informace ze služby Oculus. To zahrnuje i nákupy aplikací a dosažené úspěchy.

Související příspěvky: