Proč se rozhodnout pro mikrovlnnou troubu?

Obsah

Proč se rozhodnout pro mikrovlnnou troubu?

Proč se rozhodnout pro mikrovlnnou troubu?

Rozhodněte se pro 14 – 20litrovou mikrovlnou troubu, když: 1 V ní plánujete jenom ohřívat, případně rozmrazovat jídlo. 2 Používáte mikrovlnnou troubu jenom zřídka. 3 Hledáte spíše volně stojící mikrovlnnou troubu. More ...

Proč je rohová mikrovlnná trouba volně stojící?

Velmi šikovnou a praktickou vychytávkou je takzvaná rohová volně stojící mikrovlnná trouba, která má zaoblené tvary a je ji možné zasunout do rohu kuchyňské linky, čím se využije i tak prázdné místo pracovní plochy linky a eliminuje se tím největší nevýhoda volně stojících typů – zabíraní místa.

Co jsou multifunkční mikrovlnné trouby?

Multifunkční mikrovlnné trouby se v podstatě dají nazvat minitroubami na pečení. Charakterizuje je fakt, že dokáží vlastně plnohodnotně nahradit běžné trouby na pečení. Tyto modely jsou ideální, když vám chybějí peníze nebo prostor, či obojí najednou.

Jak vznikla mikrovlnná trouba?

Náhodné zjištění, že mikrovlny – speciální elektromagnetické záření – mají schopnost ohřívat věci obsahující vodu, způsobilo převrat v oblasti ohřívání, rozmrazování a přípravy jídla. V padesátých letech 20. století vznikla první mikrovlnná trouba a stala se nesmírně oblíbeným kuchyňským pomocníkem v restauracích a domácnostech.

Související příspěvky: