Jak nastavit více monitorů na notebook?

Obsah

Jak nastavit více monitorů na notebook?

Jak nastavit více monitorů na notebook?

Pro rychlé a levné nastavení více monitorů je nejlepší kombinovat vlastní obrazovku notebooku, jeden monitor připojený pomocí rozhraní HDMI / DisplayPort / DVI a jeden na adaptéru USB. Krátce jsme to pokryli pod bleskem Thunderbolt, ale dokovací stanice jsou populární alternativou k více adaptérům pro uživatele elektrické energie.

Jak připojit externí monitor do notebooku?

To vám umožní snadno přidat externí monitor, ale pokud chcete připojit dva, věci se stanou komplikovanějšími. Většina notebooků má pouze jednu volbu pro video, s několika málo vzácnými (například některé řady ThinkPad od společnosti Lenovo nebo starší Macbook Pros) nabízející více portů.

Jak připojit primární monitor k počítači?

Pokud vyučující připojí projektor videa ke stolnímu počítači, který již používá monitor, může primární monitor použít k provádění činností v počítači, zatímco studenti sledují promítaný obraz instruktorovy činnosti. Připojte kabel reproduktorů a mikrofonu, pokud jsou tato připojení v zobrazovacím zařízení k dispozici.

Kdy připojit notebook na stolní kartu?

Tyto gadgety jsou skutečně v pohodě, protože vám umožňují připojit k notebooku celou stolní GPU a vygenerovat tolik monitorů, jaké tato karta může podporovat - obvykle tři nebo čtyři, pro možnosti střední třídy od společností NVIDIA a ATI.

Související příspěvky: