Jak pěstovat avokádo?

Obsah

Jak pěstovat avokádo?

Jak pěstovat avokádo?

Jak pěstovat avokádo 1 Nejprve vyjměte celou pecku z avokáda. 2 Je důležité ji celou důkladně očistit, jinak by zapomenutá dužina mohla způsobit hnití, které by zabránilo dalšímu klíčení. 3 Do pecky vyřízneme tři malé otvory na šířku dřevěné špejle. Otvory by měly být stejně daleko od sebe. Poté je do pecky zasuňte. ... 4 Sklenici naplňte vodou a vsaďte pecku do otvoru.

Jak připravit avokádo v kuchyni?

6 Avokádo v kuchyni 1 Guacamole. Nejznámější je asi guacamole, tedy pokrm, který avokádo proslavil. To pravé se připravuje z avokáda, cibule,... 2 Avokádový olej. Avokádo samotné je nejen velmi výživné, ale olej z něj může velmi zvýšit nutriční hodnotu ostatních... 3 Pecka z avokáda. Podle posledních studií se do jídla dá využít i pecka, což se určitě leckde dočtete. Dle... More ...

Co je ovoce avokádo?

Avokádo je ovocný plod hruškovce přelahodného bohatý na minerální látky draslíku, mědi, magnezia, fosforu a vitaminů C, E, K, H, B3 a B5. Dužina obsahuje jen mizivou stopu cukru, zato na ovoce má nezvyklé množství tuku. Avokádo se stalo velmi populárním.

Související příspěvky: