Jak se srovnávají tavné pistole?

Obsah

Jak se srovnávají tavné pistole?

Jak se srovnávají tavné pistole?

Tabulka se srovnáním vlastností produktů Model tavné pistole Typ Materiál Hmotnost Držák Bosch PKP 18 E elektrická plast 350 g ano Rapid G1000 elektrická plast 350 g ano Dremel 910 elektrická plast 240 g ano Bosch PKP 3,6 V akumulátorová hliník 260 g ne 1 more rows ...

Jak se vyznačují moderní pistole?

Oproti revolverům a jiným krátkým palným zbraním (např. derringerům, se moderní pistole vyznačují ve valné většině případů samonabíjecí konstrukcí. Prakticky všechny moderní pistole užívají horizontálně posuvný blokový závěrový mechanismus.

Jaká je značka pistolí SIG-Sauer?

U pistolí SIG-Sauer, stejně jako u italské Beretty, to jistě není ničím nečekaným. Určité pochybnosti se však tradovaly o kvalitě španělské značky Star, stejně jako o pistolích (nikoliv o revolverech) tradiční americké značky Smith & Wesson. Odborníci jsou však zřejmě jiného názoru.

Co se týče samonabíjecích pistolí?

Pokud jde o srovnání užitných vlastností a kvality samonabíjecích pistolí nabízených na současném trhu, shromáždili jsme šest článků na toto téma, které vyšly v odborných časopisech během posledních dvou roků. Jeden z nich pochází z Evropy, ostatní mají původ v USA; tři z nich jsou kolektivní práce.

Související příspěvky: