Co se ovlivňuje melancholika?

Obsah

Co se ovlivňuje melancholika?

Co se ovlivňuje melancholika?

Melancholika dle něj ovlivňuje černá žluč (řecky melané cholé). Dnes již víme, že takovéto striktní rozdělení není přesné. V každém z nás se totiž mísí všechny 4 typy temperamentu, pouze v jiném poměru a nějaký má vždy o něco navrch. Proto se v některých situacích může i typický melancholik chovat jako sangvinik, cholerik nebo flegmatik.

Kdo jsou melancholici?

Všichni melancholici na ně s čistým svědomím serte, pokud vás prostě nechtějí přijmout, jací jste. Proti povrchnosti dnešních lidí, proti lhostejnosti, proti tomu nemůže ani sebevětší nadlidská síla a zpřetrhání všech svých sil vůbec NIC.

Jak reagovat ke slovu melancholik?

Komentáře ke slovu melancholický Další melancholik Další melancholik Další melancholik Další melancholik Další melancholik To, co prožívá "melancholický text" je p ... To, co prožívá "melancholický text" je p ... To, co prožívá "melancholický text" je p ... To, co prožívá "melancholický text" je p ... To, co prožívá "melancholický text" je p ... > Děkuji neregistrovaný 02.05.2014 21:56 » reagovat Milý "Další melancholiku", moc Vám děkuj ... Milý "Další melancholiku", moc Vám děkuj ... Milý "Další melancholiku", moc Vám děkuj ... Milý "Další melancholiku", moc Vám děkuj ... > neregistrovaný 28.02.2016 19:55 » reagovat 7 more rows ...

Co se týče skupiny melancholiků?

Sám přemýšlím o složení skupiny lidí, melancholiků, připadá mi právě ještě dost dobrý nápad ta internetová seznamka. Prostě když už kolektiv, tak složený z lidí, jako jsme my - melancholici. Kde jeden bude schopný pro druhého třeba i zemřít, a né že se budou lidé při první příležitosti obvinovat a zasívat nesvár, jak je tomu dnes.

Související příspěvky: