Jaký je rozměr řezání kyslíkem?

Obsah

Jaký je rozměr řezání kyslíkem?

Jaký je rozměr řezání kyslíkem?

311 = Svařování plamenem a řezání kyslíkem. 1.1 = Ocel nelegovaná nebo nízko legovaná bez nutnosti předehřevu. - Minimální rozměr 15m3 nezastavěné plochy. - Podlaha nehořlavá, nezaprášená, nezamaštěná. - Stěny boxu mezi pracovíštěmy by měly být 2m vysoké. - Stěny boxů by měli být nejlépe natřeny matnou barvou proti odlesku do brýlý.

Co je kyslík?

Kyslík (chemická značka O, latinsky Oxygenium) je plynný chemický prvek, tvořící druhou hlavní složku zemské atmosféry. Je biogenním prvkem a jeho přítomnost je nezbytná pro existenci většiny živých organismů na této planetě. Autorem jeho českého názvu je Jan Svatopluk Presl.

Kde je kyslík přítomen?

Kyslík je přítomen ve většině anorganických kyselin a jejich solí. Z těch nejdůležitějších je možno jmenovat uhličitany (CO 3) −II, křemičitany (SiO 3) −II, sírany (SO 4) −II, dusičnany (NO 3) − a fosforečnany (PO 4) −III. Alkalické sloučeny hydroxidy se vyznačují přítomnosti skupiny -OH.

Jak se svařovat kyslíkem?

Svařování acetylenem a řezání kyslíkem - iCrappers – To nejhledanější na Internetu! ČSN 05 06 01 - Bezpečnostní ustanovení u sváření kovů. ČSN 05 06 10 - Bezpečnostní ustanovení při svařování acetylenem a řezání kyslíkem. ČSN 05 07 05 - Předpisy pro základní kurz. ČSN EN 284-1 - Tavné svařování kovů.

Související příspěvky: