Jak získat víza do USA?

Obsah

Jak získat víza do USA?

Jak získat víza do USA?

Pro získání víza do USA musíte zamířit na ambasádu. Ať už jedete do USA za prací nebo jen cestovat, na stránkách americké ambasády najdete formulář, který online vyplníte, přiložíte k němu svou digitální fotografii a pak jen čekáte na datum pohovoru. Pohovoru na ambasádě se nemusíte obávat, trvá pouze několik minut a cílem je zjistit, že vaše úmysly odjet ...

Kde žádat o vízum do USA?

O vízum do Spojených států amerických musí žádat všichni ti, pro které platí alespoň jeden z následujících bodů: Kde žádat o vízum do USA? O vízum můžete žádat na jakémkoliv velvyslanectví Spojených států amerických. Čechům slouží Velvyslanectví USA v Praze na Malé Straně.

Jak cestovat do USA bez víza?

Obyvatelé České republiky mohou od dnešního dne cestovat do Spojených států amerických bez víza, stačí vyplnit elektronickou žádost ESTA. Vyplnění dotazníku zabere jen pár minut a za pár minut vám obratem přijde zpráva, zdali byla vaše žádost schválena.

Kdo je velvyslanectví USA v Praze?

O vízum můžete žádat na jakémkoliv velvyslanectví Spojených států amerických. Čechům slouží Velvyslanectví USA v Praze na Malé Straně.

Související příspěvky: