Kde se objevili zloději iPhonu?

Obsah

Kde se objevili zloději iPhonu?

Kde se objevili zloději iPhonu?

Možná jste před časem viděli akční reportáž televize Prima o tom, jak honili zloděje iPhonu a našli ho ve sběrném dvoře. Reportáž vypadala, jako by reportéři používali minimálně technologie CIA a FBI a neopomněli ani zmínit, že naše Policie takovou technologii nemá, tudíž si poškozený musel iPhone hledat sám s pomocí reportérů.

Jak to udělali s iPhone?

Skutečnost samozřejmě byla trochu jiná – iPhone hledali právě s pomocí aplikace Hledat iPhone a s ní telefon najde kdokoliv, kdo není úplný technický antitalent a umí číst v mapě. Aplikace umí najít jakékoliv zařízení, které máte pod svým Apple ID, resp. zařízení, k jejichž Apple účtu znáte heslo.

Jak zapnout iPhone?

Jak zapnout iPhone? 1 Podržte tlačítko Zapnout/vypnout tak dlouho, dokud se neobjeví svítící Apple logo. 2 Počkejte pár desítek sekund. Objeví se výzva k zadání přístupového kódu. More ...

Proč použít aplikaci Find My iPhone?

Aplikaci Find my iPhone (v češtině pojmenovanou Hledat iPhone) vyvíjí přímo Apple a umožňuje přes ní hledat jiná vaše jablečná zařízení. Nemusí jít jenom o krádež, telefon či tablet můžete jen někde zapomenout a díky aplikaci v jiném zařízení ho snáze najdete a případného nálezce dokonce můžete kontaktovat.

Související příspěvky: