Kde můžete přehrávat filmy do Xboxu?

Obsah

Kde můžete přehrávat filmy do Xboxu?

Kde můžete přehrávat filmy do Xboxu?

Pochopitelně má Youtube, Twitch či Mixer, najdete tam například i Netflix. Dokonce můžete z počítače přes internet přehrávat film do svého Xboxu. Profil je vaše hráčská vizitka a Xbox si to uvědomuje a dává vám možnost si s ním různě graficky pohrát.

Co se stane, když máte zapnutý Xbox?

Když máte zapnutý Xbox, ale na televizi se právě někdo dívá, není to problém. Díky již zmiňované Xbox aplikaci můžete hru z Xbox One streamovat do PC. Nejedná se o žádné luxusní doplnění, které by vám umožnilo odjet do Itálie, na dálku zapnout Xbox a hrát. Využijete to skutečně jen na krátkou vzdálenost.

Jak se vytěžit z Xbox One?

Vybrali jsme 10 tipů, díky kterým můžete z Xbox One vytěžit maximum. Hry jsou hodně drahé a pokud si s někým chcete něco zahrát, snadno narazíte na problém, že si jeden z vás nechce danou hru koupit. Xbox One přitom umožňuje na tento problém snadno vyzrát a váš účet se dá najednou online používat na dvou přístrojích.

Jak hrát hry na konzoli Xbox?

Díky Xbox Play Anywhere můžete hrát některé Xbox hry i na PC. Stačí nastavit My home Xbox, vytvořit nový profil, který bude konzoli používat a pak se přihlásit na PC a klidně mohou oba profily spolu hrát stejnou hru, dokonce na jiných platformách. V dnešní době si místo koupě filmů a seriálů hodně lidí radši předplácí Netflix či HBO Now.

Související příspěvky: