Jak zmenšit SIM kartu?

Obsah

Jak zmenšit SIM kartu?

Jak zmenšit SIM kartu?

Zmenšení SIM karty 1 Pokud potřebujete menší SIM kartu, než je vaše současná, (tj. velikost micro nebo nanoSIM ), můžete na prodejně požádat... 2 Služba je zdarma. 3 Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv. More ...

Jak opravit stávající SIM kartu?

Zmenšení SIM karty. Pokud potřebujete menší SIM kartu, než je vaše současná, (tj. velikost micro nebo nanoSIM ), můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští. Služba je zdarma. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv.

Jaká je cena výměny SIM karty?

Výměna SIM karty 1 Cena za výměnu SIM karty je 99 Kč. 2 Výměny týkající se eSIM jsou bezplatné. 3 Pokud vaše SIM karta nepodporuje LTE a nelze ji pro registraci do LTE sítě aktualizovat (to zjistíte jednoduše odesláním SMS s textem LTE na číslo 4603 ), vyměníme vám ji ... 4 Stejně tak pokud vám SIM karta přestala fungovat a nepřihlásíte se do žádné dostupné sítě, vyměníme vám ji bezplatně na prodejně (původní SIM kartu musíme prověřit).

Co je SIM karta T-Mobile?

SIM karta je klíč, který vám otevře cestu k využívání služeb T-Mobile. Na SIM si uložíte telefonní adresář, textové zprávy, případně další informace. Užitečné služby dostupné ze SIM karty najdete v telefonu pod položkou T-Mobile. SIM kartu obdržíte ve chvíli, kdy se stanete tarifním nebo Twist zákazníkem.

Související příspěvky: