Jak opravit pneumatiky motocyklů?

Obsah

Jak opravit pneumatiky motocyklů?

Jak opravit pneumatiky motocyklů?

Huštění pneumatik motocyklů 1 Použijte vaše oči . Trhliny na bočnici, boule, prasklinky, hřebíky a kameny zřezané v běhounu. ... Dezén - ačkoliv je... 2 Ventilek . Ztráta tlaku z pneumatik může být někdy způsobena špatným ventilkem, respektive jeho jádra. 3 Starost o drátová kola . Před montáží nové duše do drátových kol zkontrolujte vzhled a stav kovového povrchu (rez,... More ...

Jak použít pneumatiky na přední a zadní nápravě?

Na přední a zadní nápravě smíme použít jen pneumatiky stejných rozměrů, pokud velkých technický průkaz neuvádí alternativní rozměry pro přední či zadní nápravu. Jestliže používáte na různých nápravách pneumatiky různých rychlostních kategorií a různých indexů nosnosti, dodržujeme rychlostní kategorii a index nosnosti předepsané výrobcem vozidla.

Jak použít rezervní pneumatiku na autě?

V takovémto případě ho můžete na autě nechat. Jako rezerva se může použít i pneumatika jakékoliv konstrukce s libovolným dezénem, ovšem pouze na dojetí do místa, kde se defekt opraví. Při použití dočasné rezervní pneumatiky jiné konstrukce nesmíte překročit rychlost 50 km/h.

Jaké jsou pneumatiky pro nouzové dojetí?

U vozidel s pohonem všech 4 kol musí být všechny pneumatiky stejné (konstrukce, výrobce, dezén). Pro nouzové dojetí je určeno rezervní kolo. Jako plnohodnotná rezerva může sloužit, pokud je stejné konstrukce, rozměrů, značky a typu dezénu jako ostatní kola.

Související příspěvky: