Jak dotvářet předzahrádky?

Obsah

Jak dotvářet předzahrádky?

Jak dotvářet předzahrádky?

Předzahrádka má dotvářet estetický rámec a zdůraznit vstup do domu. Kromě toho předzahrádka plní izolační, dekorativní a reprezentační funkci. Naše rady vám pomohou osázet ji tak, aby nedala mnoho práce. Nejdříve si podle plánů zjistěte, jak a kde přesně jsou vedeny inženýrské sítě.

Kde postavit předzahrádku?

Návod a inspirace – Abecedazahrady.cz Předzahrádka, kterou vám bude každý závidět. Inspirujte se ve fotogalerii Předzahrádka má dotvářet estetický rámec a zdůraznit vstup do domu. Kromě toho předzahrádka plní izolační, dekorativní a reprezentační funkci. Naše rady vám pomohou osázet ji tak, aby nedala mnoho práce.

Jaké jsou předzahrádky na jihu?

Naopak, předzahrádky situované na jih, zalité sluncem během celého dne poskytují větší výběr. Dařit se zde bude trvalkám a letničkám milujícím plné slunce, bylinkám i keřům ze Středomoří, okrasným trávám, rozchodníkům či skalkovým růžím. Plocha situovaná na východ nebo západ vyhovuje rostlinám, které prosperují na slunci nebo v polostínu.

Jak vytvořit předzahrádku?

Hranici budoucího záhonu zřetelně vytyčíte palisádami z ušlechtilého betonu. Jak vytvořit předzahrádku? Potom připravte plochu předzahrádky. Důkladně ji celou přeryjte, odstraňte kořeny plevelů a pak rozhoďte několik pytlů zahradního substrátu a trochu posečené usušené trávy a urovnejte.

Související příspěvky: