Kdy koupit holící strojek?

Obsah

Kdy koupit holící strojek?

Kdy koupit holící strojek?

TOP Nejprodávanější 1. Holící strojek Braun Series 9 9390cc, We ... 10 999 Kč bez DPH 9 090 Kč 2. Holicí strojek Philips Series 1000 S1232 ... 1 599 Kč bez DPH 1 321 Kč 3. Holící strojek Braun Series 1-190s-1 SKL ... 1 299 Kč bez DPH 1 073 Kč

Jak funguje holicí strojek na holení?

Bateriové holicí strojky fungují na AA nebo AAA baterie. Stačí vložit baterie a strojek je připraven k použití. Nevýhodou je časté kupování baterií, které musíte mít i do zásoby. Doba provozu se různí dle vybraného modelu a typu napájení – strojek na holení tak může vydržet v provozu od 20 do 90 minut.

Co je planžetový holicí strojek?

Planžetový holicí strojek je vybaven jednou nebo více ocelovými planžetami s dírkami, které v sobě ukrývají ocelové břity – vousy, které projdou dírkami, jsou tak oholeny pomocí nožů. Hlava strojku perfektně kopíruje rysy obličeje, tudíž je holení účinnější. Je vhodný pro krátké vousy, jež oholí velmi rychle a přesně.

Jak funguje frézkový holicí strojek?

Frézkový holicí strojek využívá buďto dvě, nebo tři rotující hlavice. Funguje tak, že vousy procházející skrz hlavy strojku seřízne pomocí rotujících břitů. Hodí se především na hustší a delší vousy, případně vousy rostoucí do různých směrů. Snadno se přizpůsobí tvarům obličeje, a oholí tak každý vous.

Související příspěvky: