Co se týče pití alkoholu?

Obsah

Co se týče pití alkoholu?

Co se týče pití alkoholu?

Pití alkoholu může mít negativní vliv na celkové fyzické i psychické zdraví. Významně rovněž ovlivňuje rodinný a společenský život. Alkohol funguje podobně jako některé drogy. Vyvolává pocity vzrušení a zároveň odstraňuje zábrany a úzkost.

Jak se počítá množství alkoholu v krvi?

Alkohol kalkulačka počítá množství alkoholu v krvi podle zadaných údajů, kterými jsou pohlaví (muž / žena), váha, čas konzumace, a množství a druh vypitého alkoholu. Tento test určí orientační množství alkoholu v krvi ( promile ) a na grafu zobrazí průběh odbourávání alkoholu .

Jaká je průměrná doba odbourávání alkoholu v krvi?

Předpokládaná obvyklá hladina alkoholu v krvi je totiž půl hodiny po vypití jednoho piva zhruba 0,5 promile. Rychlost odbourávání alkoholu z krve však podle něj záleží především na pohlaví, ale i na tom, zda jsme najedení, vyspaní, a nejsme nemocní nebo nebereme prášky.

Jak hodnotit alkoholu v krvi?

Alkohol kalkulačka počítá množství alkoholu v krvi podle zadaných údajů, kterými jsou pohlaví (muž / žena), váha, čas konzumace, a množství a druh vypitého alkoholu. Tento test určí orientační množství alkoholu v krvi (promile) a na grafu zobrazí průběh odbourávání alkoholu. Výpočet je pouze orientační!

Související příspěvky: