Jak obnovit účet Google?

Obsah

Jak obnovit účet Google?

Jak obnovit účet Google?

Návod pro obnovu účtu Google 1 Získejte obnovení účtu Google prostřednictvím služby Gmail. Dokonce jste zapomněli své heslo, účet Google můžete obnovit Obnovení hesla v Gmailu stránky. ... 2 Dosáhněte obnovení účtu Google pomocí telefonního čísla. Pokud jste do svého účtu Google nenastavili e-mailovou adresu pro obnovení, nemusíte se obávat, že služba Google nabídne další způsob, jak obnovit ... 3 Získejte účet s bezpečnostní otázkou. Jak můžete vidět, Google také poskytuje třetí možnost obnovení účtu Gmail, bezpečnostní otázky. Nepotřebuje e-mail pro obnovení nebo vaše telefonní číslo.

Jak získat obnovení účtu Google?

Návod pro obnovu účtu Google 1 Získejte obnovení účtu Google prostřednictvím služby Gmail. Dokonce jste zapomněli své heslo, účet Google můžete... 2 Dosáhněte obnovení účtu Google pomocí telefonního čísla. Pokud jste do svého účtu Google nenastavili e-mailovou... 3 Získejte účet s bezpečnostní otázkou. Jak můžete vidět, Google také poskytuje třetí možnost obnovení... More ...

Proč se obnovení účtu nevede?

Pokud se obnovení účtu stále nedaří, můžete si vytvořit nový účet Google. Z bezpečnostních důvodů vám Google nemůže pomoci s přihlášením přes telefon. Nespolupracujeme s žádnou službou, která tvrdí, že poskytuje podporu k účtům nebo heslům. Svá hesla ani ověřovací kódy nikdy nikomu nesdělujte.

Jak se přihlásit do Google účtu?

Pokud máte jiný problém, přečtěte si nápovědu k přihlašování. Pokud jste svůj účet Google nedávno smazali, postupujte podle pokynů k obnovení účtu. Pokud se nemůžete přihlásit, vyzkoušejte tyto tipy k obnovení účtu.

Související příspěvky: