Jak změnit místo pobytu ošetřujícího lékaře?

Obsah

Jak změnit místo pobytu ošetřujícího lékaře?

Jak změnit místo pobytu ošetřujícího lékaře?

(3) Změnit místo pobytu v době dočasné pracovní neschopnosti smí pojištěnec pouze s předchozím souhlasem ošetřujícího lékaře.

Jak podat žádost o povolení k dlouhodobému pobytu?

Žádost o povolení a prodloužení doby platnosti povolení k dlouhodobému pobytu na území jste obecně povinen podat nejdříve 120 dnů před skončením platnosti dosavadního povolení k dlouhodobému pobytu či dlouhodobého víza a nejpozději v poslední den platnosti víza či povolení k pobytu. Připadne – li poslední den platnosti dlouhodobého víza či povolení ...

Jak získat povolení k pobytu cizince?

Pozvání může učinit fyzická nebo právnická osoba na území ČR. Je-li zvoucí osobou cizinec, musí mít v ČR povolení k pobytu. Zvoucí osoba se zavazuje, že uhradí náklady spojené s obživou cizince, ubytováním cizince a pobytem zajištěného cizince a jeho vycestováním.

Jak povolit změnu místa pobytu neschopného pojištěnce v cizině?

Změnu místa pobytu dočasně práce neschopného pojištěnce z důvodu pobytu v cizině může ošetřující lékař povolit jen po předchozím písemném souhlasu příslušného orgánu nemocenského pojištění; o souhlas orgánu nemocenského pojištění žádá tento orgán pojištěnec.

Související příspěvky: