Jak nastartovat Facebook video chat?

Obsah

Jak nastartovat Facebook video chat?

Jak nastartovat Facebook video chat?

Krok 1: Navštivte Facebook video chat webové stránky: www.facebook.com/videocalling~~V, potom klepněte na tlačítko "Začínáme". Krok 2: Facebook pak Vás pozvat vyberte přítele volat, (Všimněte si, že musí být on-line), objeví se okno se seznamem lidí, kteří si stáhli video chat software.

Jak nainstalovat videohovor na Facebooku?

Pokud již máte software nainstalován pak budete požádáni o povolení, aby "start videohovor", jakmile klepnete na tlačítko, že hovor bude okamžitě spustí v novém okně. Krok 3: výzva pak bude zobrazen pro instalaci na Facebook videohovoru plugin. Krok 4: Jakmile je program nainstalován pak můžete začít konverzaci s přítelem.

Jak nainstalovat Facebook?

Nemusíte dělat nic jiného, ​​stačí použít Facebook, jako byste normálně, prostřednictvím webového prohlížeče. Tento software běží na pozadí a pracuje pouze v případě potřeby. Krok 5: Jakmile máte nainstalovaný software, který pak jednoduše muset čekat na váš přítel vyzvednout, pokud ano objeví se okno a můžete okamžitě začít chatovat.

Jak funguje Facebook video?

Stejně jako populární video programu Skype, Facebook Video využívá připraveného seznamu přátel a udržuje vše na jednom místě, což znamená, nemusíte se starat o vytvoření nového účtu Skype pokud nemáte již jeden. To také znamená, že pro ty, kteří nemají nebo používat Skype můžete sehnat jim prostřednictvím Facebooku zahájit video chat.

Související příspěvky: