Jak poslat peníze do USA?

Obsah

Jak poslat peníze do USA?

Jak poslat peníze do USA?

Nejrychlejší pošta do USA, balík je doručen 2-3 dny po příchodu do země určení. Maximální hmotnost zásilky je 30 kg. Způsob, jak přes poštu do USA poslat peníze, šperky, zlato, drahé kovy nebo jiné cennosti. Nejvyšší povolená hmotnost balíku je 30 kg, doba doručení zásilky je 30-45 dní.

Co můžete poslat do USA poštou?

Poslat do USA poštou naopak můžete vánoční cukroví, cukrovinky, mouku, chleba nebo jiné pečivo. Deodoranty, antiperspiranty, laky na vlasy, barvy ve spreji a veškeré jiné aerosoly se do USA nesmí posílat poštou.

Jak poslat poštovní zásilku do USA?

K poštovní zásilce do USA musí být připojena jedna celní prohláška. Poštovní zásilky do USA lze poslat prostřednictvím kurýrní a zásilkové služby. Často jsou levnější než Česká pošta. Na českém trhu působí mj. společnosti DHL, DPD, Fedex, Geis, GLS, PPL, TNT a UPS.

Jak poslat balíček do USA?

Poslat balíček do USA je možné jen se společností UPS, zákazník si může vybrat z variant UPS Expedited, UPS Express Saver a UPS Express. Poslední jmenovaná služba v nejlepším případě zajistí dodání následující pracovní den. Zdarma je pojištění do 2 500 Kč.

Související příspěvky: