Jak nastavit mobilní hotspot?

Obsah

Jak nastavit mobilní hotspot?

Jak nastavit mobilní hotspot?

Pro nastavení mobilního hotspotu otevřete » Nastavení | Síť a internet | Mobilní hotspot «. Pokud položku Mobilní hotspot nevidíte, vaše zařízení tuto možnost nepodporuje nebo nemáte aktualizovanou verzi Windows 10. Funkce Mobilní hotspot je k dispozici od buildu 14379.

Můžeme nastavit mobilní hotspot?

Nemůžeme nastavit mobilní hotspot. V případě zobrazení chybové zprávy » Nemůžeme nastavit mobilní hotspot «, zkuste aktualizovat ovladač WiFi adaptéru. Použijte klávesovou zkratku [ Windows ]+ [ X] a z kontextového menu vyberte » Správce zařízení «. Ve Správci zařízení najděte »Síťová adaptéry«.

Jak sdílet připojení k internetu pomocí hotspotu?

2017 Od aktualizace Windows 10 Creators Update je nastavení mobilního hotspotu dostupné přes aplikaci Nastavení. Viz Jak sdílet připojení k internetu pomocí WiFi hotspotu ve Windows 10. Když si nejste jistí, jestli váš počítač disponuje WiFi adaptérem s podporou pro hostované sítě, můžete to zjistit dotazem v Příkazovém řádku.

Jak vytvořit Wi-Fi hotspot?

Vlastní wi-fi hotspot vytvoříte během sekundy z PC či Android zařízení 1 Connectify 2015 – freeware. K nastavení wi-fi hotspotů z tohoto programu slouží průvodce. Vše se ovládá v jednom okně. 2 OSToto Hotspot 4.1 – freeware. Wi-fi hotspot lze s tímto programem vytvořit jediným klikem a sdílet tak síť se... 3 Virtual Router 1 – open source. Po instalaci se nikde nic... More ...

Související příspěvky: