Co je minerální olej?

Obsah

Co je minerální olej?

Co je minerální olej?

Minerální olej je čirá kapalina, který se používá v širokém spektru kosmetiky a výrobků pro osobní péči. Minerální olej je vysoce čištěný materiál získaný při zpracování ropy. Je rafinovaný. Používá se při výrobě kosmetického oleje a kosmetiky na odstranění make-upu. Např. dětský olej je v podstatě pouze naparfémovaný minerální olej.

Používá se dětský olej na odstranění make-upu?

Používá se při výrobě kosmetického oleje a kosmetiky na odstranění make-upu. Např. dětský olej je v podstatě pouze naparfémovaný minerální olej. Používá se tedy často při výrobě dětských krémů a pleťových vod.

Co je bílý minerální olej hydratační?

Bílý minerální olej má hydratační vlastnosti a snadno se mísí s ostatními kosmetickými přísadami. Podle studie vypracované Pharma Cosmetix výzkumu ve Virginii a zprávy zveřejněné na Blackwell věstníku estetické dermatologie se uvádí, že bílý minerální olej pomáhá chránit pokožku a přirozeně ji hydratuje.

Jak použít dětský olej na ošetření pokožky miminek?

Obyčejný dětský olej na ošetření té nejjemnější pokožky je velký zázrak v malé lahvičce. Nejenže dokáže skvěle ochránit jemnou kůži miminek, ale věřte nám, že jedno balení by měl mít doma každý, i když ani žádné děti nemá. Můžete ho totiž využít nejen jako kosmetickou pomůcku, ale skvěle vám poslouží i při úklidu či opravě oblečení.

Související příspěvky: