Co je sledování aplikace Excel?

Obsah

Co je sledování aplikace Excel?

Co je sledování aplikace Excel?

Aplikace Excel má vestavěné funkce sledování, které zvládnou všechny výše uvedené případy. Můžete snadno zkontrolovat všechny změny přímo v listu a můžete také přijmout nebo zamítnout každou změnu. Existuje několik bodů, které si pamatujete na sledování funkcí aplikace Excel: 1.

Jak sledovat změny v aplikaci Excel?

Jak sledovat změny v aplikaci Excel 1 Povolení sledování. Pojďme dál a zapněte sledování. Otevřete aplikaci Excel a klikněte na kartu Přehled na pásu karet. Vpravo by se v části Změny měla zobrazit možnost Sledování změn . 2 Konfigurace sledování. Dalším krokem je podívat se na nastavení pro sledování a přizpůsobit je vašim potřebám. ... 3 Zobrazení změn. Po zapnutí sledování a provedených několika změnách můžete kliknout znovu na tlačítko Sledovat změny, kliknout na Zvýraznit změny a zjistíte, že změna seznamu v novém poli listu již ...

Co se stane, když otevřete sešitu Excel?

Pokud provedete změny v listu aplikace Excel a poté sešitu otevřete znovu o 45 dnů později, budete mít možnost vidět historii změn po dobu 45 dní, dokud sešit nezavřete. Po jeho zavření se změní historie změn starší než 30 dnů. To znamená, že při příštím otevření nebudete moci vidět změnu, kterou jste provedli před 45 dny.

Co je funkce svyhledat V Excelu?

Článek přináší přehled praktických a často používaných funkcí, na které se nás na školeních Excelu pravidelně dotazujete. Znalost většiny zde uváděných funkcí by měla být samozřejmostí. Funkce SVYHLEDAT (anglicky VLOOKUP) je funkce, která dokáže dohledat k určité hodnotě doplňující informace ze souhrnné tabulky.

Související příspěvky: