Jak použít přírodní hnojivo na trávníku?

Obsah

Jak použít přírodní hnojivo na trávníku?

Jak použít přírodní hnojivo na trávníku?

Pokud rádi používáte na své zahradě přírodní produkty, můžete pro výživu trávníku použít přírodní (organické) hnojivo Trumf Podzim. Jedná se o čistě přírodní hnojivo ve formě drobných granulí (drobků). Obsahuje vyvážený poměr živin na podzim (malý podíl dusíku a velký podíl draslíku).

Jak je vhodná tráva pro trávníky?

Vhodná pro trávníky je odrůda: Barcrown, Bargreen, Barlotte, Barnica, Center, Darwin, Dawson, Enjoy, Ferota, Herald, Koket, Olivia, Rosana, Rufilla, Samanta, Veverka. Vytrvalá velmi nízká hustě trsnatá tráva se štětinovitými listy. Je vhodná do suchých stanovišť, kde se uplatní její velká konkurenční schopnost.

Jak zavlažovat trávník?

Takto zavlažujte minimálně do doby, než ze semen vzejde po třech lístcích trávy. Založený, už hotový trávník, by měl být provlhčený do hloubky 10 až 15 cm, měsíc po výsevu stačí udržet porost vlhký do 5 cm.

Proč je trávník součástí každé Zahrádky?

Trávník je bezpochyby neoddělitelnou součástí každé zahrádky, co se týká rozsahu je nejčastější zahradní kulturou a pokud na zahradě trávník není, pak to snad ani není zahrada, ale spíš pole, prostě trávník je základ zahrady.

Související příspěvky: