Jak vytvořit účet v Gmailu?

Obsah

Jak vytvořit účet v Gmailu?

Jak vytvořit účet v Gmailu?

Vytvoření účtu Gmail 1 Přejděte na stránku pro vytvoření účtu Google. 2 Nastavte si účet podle pokynů na obrazovce. 3 Pomocí vytvořeného účtu se přihlaste do Gmailu. More ...

Jak připravit účet Gmailu s Outlookem?

Před propojením Gmailu s Outlookem je potřeba účet Gmail připravit: zapnout dvoufázové ověření pro Gmail a pak vytvořit heslo aplikace, které Outlook/Microsoft 365 bude spolu s vaší adresou Gmailu používat k propojení. Až tento krok dokončíte, uvidíte svoje existující zprávy z Gmailu v Outlook.

Jak nastavit e-mailový účet v Outlooku?

Tuto možnost vyberte, pokud chcete účet Gmail zachovat aktivní nebo pokud nemáte v počítači nainstalovanou aplikaci Outlook. Postup najdete v tématu Připojení e-mailových účtů v Outlooku na webu (Office 365). Připravte si svoje ID uživatele a heslo pro Microsoft 365. Nainstalujte si aplikaci Outlook.

Kde se ukládají zprávy z Gmailu na vašem stolním počítači?

Pošta vašeho účtu Gmail se zobrazí ve Outlook, přímo pod vaší schránkou Microsoft 365. Uživatelé Macu: Pokud používáte Outlook for Mac 2011, vztahují se na něho pro export a import jiné pokyny. Až dokončíte tento krok, kopie vašich zpráv z Gmailu se uloží do souboru, který na vašem stolním počítači vytvoří Outlook.

Související příspěvky: