Jak obnovit heslo v Netflixu?

Obsah

Jak obnovit heslo v Netflixu?

Jak obnovit heslo v Netflixu?

Zkuste znova spustit Netflix. Obnovte svoje heslo pomocí zaslání e-mailu pro obnovu hesla. Pokud jste dříve ke svému účtu přidali ověřené telefonní číslo, můžete svoje heslo obnovit také textovou zprávou (SMS) – klikněte na zapomenuté heslo a vyberte textovou zprávu (SMS).

Jak vytvořit svůj Netflix profil?

Profily umožňují jednotlivým členům vaší domácnosti, aby si přizpůsobili Netflix podle svého. V rámci jednoho účtu můžete mít až 5 profilů. Profily nejsou k dispozici na zařízeních vyrobených před rokem 2013. Každý profil může mít vlastní: Specifická omezení sledování Přizpůsobené návrhy TV pořadů a filmů

Kde máte přístup k Netflixu?

K Netflixu máte přístup z víc než 190 zemí světa. Pokud víte, že budete offline, můžete si z Netflixu stáhnout TV pořady a filmy. Rádi byste se dívali na Netflix v jiné zeměpisné šířce nebo časovém pásmu? Podívejte se, co čekat při cestování nebo stěhování.

Jak vytvořit účet na Netflixu?

Účet na Netflixu můžete pro někoho jiného vytvořit na webu Netflixu. Odhlaste se z účtu Netflix. Přejděte na stránku netflix.com/signup. Vyberte si předplatné. (Předplatné je možné kdykoli změnit.) Zadejte svoji e-mailovou adresu a heslo a vytvořte účet.

Související příspěvky: