Jak obnovit heslo vašeho iPhone?

Obsah

Jak obnovit heslo vašeho iPhone?

Jak obnovit heslo vašeho iPhone?

Pokud jste zapomněli své heslo, je nutné obnovit váš iPhone, aby ji znovu použít. To znamená, že pokud to budete dělat správně, mohli byste přijít o všechny vaše data -, která zahrnuje zprávy, kontakty, fotografie a videa. Naštěstí máme nějaké řešení pro vás!

Jak zálohovat kontakty z iPhone?

Backup iPhone Contacts to iCloud metodou 4. zálohování iPhone kontakty na Váš email Wondershare MobileTrans Nebo Wondershare MobileTrans pro Mac je zálohovací software pro iPhone snadno použitelný, což přispívá k zálohování a ušetřete kontakty z iPhone pomocí jediného kliknutí.

Jak resetovat heslo na iPhone?

Pokud si pamatujete, nebo mít přístup k aktuálním heslem, resetování hesla iPhone je opravdu jednoduchá. Jediné, co musíte udělat, je jít do Nastavení> Obecné> Touch ID> Passcode (iOS 9/8/7) nebo Passcode Lock (iOS 6). Stačí zadat své aktuální heslo a zvolte „Změnit heslo.“ V tomto okamžiku, stačí si vybrat nový přístupový kód.

Jak vymazat váš iPhone?

• Krok 4. Vyberte váš iPhone ze všech zařízení uvedených. Klikněte na tlačítko ‚Smazat iPhone‘ vymazat váš iPhone, spolu s dnes již zapomenuté heslo. • Krok 5. Použijte ‚Setup Assistant‘ na iPhonu obnovit poslední zálohu vašeho zařízení. Vaše staré heslo budou vymazány, protože všechny vaše data budou obnovena ze zálohy iCloud.

Související příspěvky: