Které jsou nejlepší navigace na internetu?

Obsah

Které jsou nejlepší navigace na internetu?

Které jsou nejlepší navigace na internetu?

Ačkoliv tento článek je primárně zaměřené na offline navigace, jeden menší odstavec věnujeme i navigacím, které nelze používat bez přístupu k internetu. Asi nejlepší a nejoblíbenější navigace v tomto směru nabízí Google Maps a Mapy.cz od Seznamu.cz. U Mapy.cz jsou skvěle hodnoceny i turistické a cyklistické mapy v ČR a dalších zemích Evropy.

Co mohou uživatelé použít na navigaci?

Kromě navigace uživatelé mohou využívat další informace jako informace o provozu (uzavírky, nehody, objížďky apod.), jízdní řády a další. Navigovat se můžete nechat různými hlasy - vybrat si můžete nejen pohlaví, ale i různé jazyky.

Co je nejlepší navigace na mapě?

Asi nejlepší a nejoblíbenější navigace v tomto směru nabízí Google Maps a Mapy.cz od Seznamu.cz. U Mapy.cz jsou skvěle hodnoceny i turistické a cyklistické mapy v ČR a dalších zemích Evropy. Další často doporučovanou navigací je mobilní aplikace Waze kombinující navigaci a sociální sítě.

Kdo se shání po navigacích bez přístupu k internetu?

Cestovatelé se shání po navigacích fungujících bez přístupu k internetu. Proto jsme si pro vás připravili pár tipů na nejvíce využívané offline GPS navigace do mobilních telefonů. Pokud se některou z nich rozhodnete využít, nezapomeňte se s ní před odjezdem důkladně seznámit.

Související příspěvky: