Jak nainstalovat vlastní aplikaci Office?

Obsah

Jak nainstalovat vlastní aplikaci Office?

Jak nainstalovat vlastní aplikaci Office?

Kliknutím na možnost Nainstalovat vlastní instalaci dokončíte. Důležité informace: Po instalaci sady Office se aplikace Office nedají odebrat jednotlivě. Musíte celý Office zcela odinstalovat a pak znovu nainstalovat požadované aplikace za použití vlastní instalace podle výše uvedených kroků.

Jak udělat nástroj pro odinstalaci Office?

Pokud výše uvedená oprava nepomůže, použijte tento nástroj k úplné odinstalaci Office a poté Office znovu nainstalujte. Kliknutím na tlačítko níže stáhněte a nainstalujte nástroj pro odinstalaci Office. Podle níže uvedených kroků pro svůj prohlížeč stáhněte nástroj pro odinstalaci. Tip: Stažení a instalace nástroje může trvat několik minut.

Jak nainstalovat Office 2010?

Instalace 64bitové verze Office 2010 1 Vložte instalační disk Office 2010. 2 Klikněte na Start > Počítač, klikněte pravým tlačítkem myši na diskovou jednotku, ve které je instalační disk Office 2010, a vyberte Otevřít. 3 V kořenové složce instalace otevřete složku x64 a poklikejte na setup.exe. 4 Po dokončení instalace pokračujte dál v pokynech pro výchozí instalaci tak, že zadáte kód Product Key (krok 2).

Kde můžete zakoupit licenci pro Office 2019?

Microsoft Office se nabízí buď ve formě trvalé licence jako Office 2019 nebo v předplacené sadě Microsoft 365. Zakoupenou licenci Office 2019 je možné nainstalovat na 1 PC nebo 1 Mac (dle varianty). Licence je časově neomezená a přenosná, ale pro případnou aktualizaci na novou verzi je nutné zakoupit zcela novou licenci.

Související příspěvky: