Může webová kamera fungovat s několika počítači?

Obsah

Může webová kamera fungovat s několika počítači?

Může webová kamera fungovat s několika počítači?

Pokud externí webová kamera nefunguje s několika počítači, může být vadná. Konkrétní diagnostické informace a pokyny pro řešení potíží získáte od výrobce webové kamery. Pokud používáte některé síťové brány firewall, nemusí webová kamera fungovat správně v softwaru internetového chatu.

Může být webová kamera připojena k webové kameře?

Webová kamera musí být v softwaru webové kamery vybrána jako zařízení pro digitalizaci videa. Pokud je počítač vybaven více zdroji vstupu videa, software webové kamery může být připojen k jinému zařízení než k webové kameře.

Jak vybrat bezpečnostní kameru?

Jak vybrat bezpečnostní kameru 1 Umístění. Nežli se pustíme do vysvětlování technických parametrů, zaměříme se nejprve na volbu bezpečnostní kamery z... 2 Barevnost. Jedním ze základních technických parametrů je barevnost pořízeného záznamu. V tomto směru se nabízí dvojí... 3 Kamerový systém. Další volba při výběru správné bezpečnostní kamery padne na technologii pořizování... More ...

Kdy se webové kamery zobrazí video?

Software webové kamery, např. YouCam nebo Skype, se spustí, ale video se v hlavním okně zobrazení zobrazit nemusí. Postupujte podle následujících kroků v uvedeném pořadí, dokud se v softwaru webové kamery nezobrazí video nebo dokud nezjistíte, že počítač vyžaduje opravu:

Související příspěvky: