Co jsou standardní motorové oleje?

Obsah

Co jsou standardní motorové oleje?

Co jsou standardní motorové oleje?

Standardní oleje, normální intervaly výměn (již neplatné). Motorové oleje s vysokou výkonovou rezervou. Motorové oleje s vysokou výkonovou rezervou a naftové motory s přímým vstřikem. Motorové oleje s nízkou viskozitou a třením, s vysokou výkonovou úrovní a s prodlouženým intervalem výměny.

Jaké jsou oleje pro benzínové motory?

Oleje pro naftové motory Pumpe-Düse s prodlouženým výměnným intervalem (WIV 30.000, 2 roky). Oleje s normou VW 504 00 jsou určeny pro benzínové motory a lze jimi nahradit oleje VW norem: VW 501 01, VW 502 00, VW 503 00, VW 503 01.

Jaké jsou oleje pro naftové motory osobních vozidel?

Oleje s normou VW 507 00 jsou určeny pro naftové motory a lze jimi nahradit oleje VW norem: VW 506 00 a VW 506 01, pro pevný interval výměny i 00 a 505 01. Jednostupňové motorové oleje pro naftové nepřeplňované motory osobních i nákladních vozidel.

Co jsou motorové oleje s vysokou výkonovou rezervou?

Motorové oleje s vysokou výkonovou rezervou a naftové motory s přímým vstřikem. Motorové oleje s nízkou viskozitou a třením, s vysokou výkonovou úrovní a s prodlouženým intervalem výměny. Motorové oleje s nízkou viskozitou a třením, s velmi nízkým obsahem sulfátového popelu, síry a fosforu (FORD).

Související příspěvky: