Kdy přicházíte k autu zaparkovanému na parkovišti?

Obsah

Kdy přicházíte k autu zaparkovanému na parkovišti?

Kdy přicházíte k autu zaparkovanému na parkovišti?

Přijdete ke svému autu zaparkovanému na parkovišti a přivítají Vás promáčknuté dveře nebo uražený nárazník jiným vozidlem. Někdy je škoda zanedbatelná a nemá smysl ji nějak řešit, někdy však může znamenat několikatisícové náklady na přelakování a vyklepání dveří či nárazníku.

Jak je parkování zdarma v zóně a?

Parkování je zdarma v každé oblasti jednou za den na 3 hodiny. Pro parkování v zóně A je nutné vyřídit povolení k vjezdu a je možné ho vyřídit zdarma. Parkování ZDARMA pro osoby ZTP/P je možné využit jednou za kalendářní den v jedné oblasti a uživatel musí mít oprávnění. Zmizely mi volné hodiny pro návštěvy.

Nejvíce zarážející na ujíždění na parkovišti?

Nejvíce zarážející na ujíždění od drobných “ťukanců” na parkovišti je fakt, že za viníka škodu zcela zaplatí jeho pojišťovna z povinného ručení. Paradoxně si tak platíme pojištění, ale škodu stejně ze svého často musí zbytečně zaplatit poškozený.

Co se stane při poškození vozu při parkování?

„Více než čtyřicet procent všech dopravních nehod s následkem poškození vozu se stane při parkování ať už během vjíždění na parkovací místo nebo vyjíždění z něj. Případně k nim dojde během jiných drobných manévrů s automobilem," uvedl Bálek.

Související příspěvky: