Jak zjistit, jaké mám IMEI?

Obsah

Jak zjistit, jaké mám IMEI?

Jak zjistit, jaké mám IMEI?

Jak mohu zjistit, jaké mám IMEI? 1 První skupina se jmenuje TAC (Type Approval Code) a je složena z kódu země (ZZ) a dalších čtyř číslic. 2 Druhá skupina (MM) je FAC (Final Assembly Code), dvou číselné určení výrobce (někteří mají i více kódů, třeba Nokia... 3 Třetí je šestice číslic určující sériové číslo mobilu. 4 Poslední X je kontrolní součet – tak aby celé číslo vyhovělo pro... More ...

Můžete zkontrolovat IMEI na všech zařízeních?

Můžete zkontrolovat IMEI na iPhone, téměř všechny Android zařízení a zařízení pro Windows, stejně jako zjistit záruku pro všechny podporované zařízení. Ačkoli toto místo může kontrolovat IMEI, to je většinou věnováno na kontrolu čísla IMEI ztracených přístrojů. Nabízejí rady o tom, co dělat, když váš přístroj byl ztracen nebo ukraden.

Jak zadat číslo IMEI do počítače?

Krok 1: Jděte do vašeho prohlížeče na počítači nebo jinému zařízení a navštívit www.IMEI.info přímo na domovské stránce, měli byste vidět okno pro zadání čísla IMEI. Krok 2: Pokud již máte číslo IMEI, zadejte jej do malého otvoru a potom klepněte na tlačítko „Check“.

Jak provést kontrolu IMEI on-line?

Chcete-li provést kontrolu IMEI on-line, budete nejprve začínají tím, že webové stránky, které poskytuje tuto služby. Většina z nich bude nabízet služby zdarma. Je také třeba připomenout, že webové stránky musí podporovat zařízení, nějakou podporu všech zařízení ostatní budou podporovat jen pár vyvolených.

Související příspěvky: