Jak nastavit Zámek klávesnice?

Obsah

Jak nastavit Zámek klávesnice?

Jak nastavit Zámek klávesnice?

Zámek klávesnice bude nyní zobrazovat upozornění, když zamknete nebo odemknete klávesnici. upřednostňujete-li nevidět oznámení, můžete také upozornit na klávesové zkratky pro zamknutí a odemknutí klávesnice umístěním ukazatele myši na ikonu klávesnice.

Jak zamykání a odemknutí klávesnice?

Máme nástroj pro zamykání a odemknutí klávesnice pomocí rychlé klávesové zkratky. Zámek klávesnice je malý program, který dobře zachází s touto úlohou několik systémových zdrojů. Původně byl malý skript AutoHotKey napsaný autorem fóra AutoHotKey s názvem Lexikos.

Co může způsobit nechráněná klávesnice?

Pokud máte doma nebo malé dítě, víte, že nechráněná klávesnice může způsobit katastrofu - nebo pravděpodobněji kouzlo "Dhjkhskauhkwuahjsdkja, mnsd". Máme nástroj pro zamykání a odemknutí klávesnice pomocí rychlé klávesové zkratky.

Jak jsou vypnuty klávesnice na mediální klávesnici?

Téměř všechny vstupy klávesnice jsou nyní vypnuty, včetně funkčních kláves, Caps Lock, Num Lock a většiny speciálních kláves na mediálních klávesnicích. Existuje několik kombinací kláves, které budou stále fungovat, jako například Ctrl + Alt + Delete a Win + L, ale je velmi nepravděpodobné, že by náhodou zasáhla tlapka nebo drobná ruka

Související příspěvky: