Může se sešit uložit při spuštění aplikace Excel?

Obsah

Může se sešit uložit při spuštění aplikace Excel?

Může se sešit uložit při spuštění aplikace Excel?

Pokud sešit nelze uložit při spuštění aplikace Microsoft Excel v nouzovém režimu systému Windows, problém může být způsoben doplňkem jiného výrobce nebo souborem, který se nachází v jedné ze složek aplikace Excel při spuštění. Ve výchozím nastavení jsou tyto soubory načteny při spuštění aplikace Excel.

Může se zobrazit chybová zpráva v aplikaci Excel?

Pokud Vy a druhý uživatel pracujete současně se sdíleným sešitem, může se zobrazit chybová zpráva, pokud se Vy a druhý uživatel pokusíte soubor uložit současně. Zobrazí se chybová zpráva, protože aplikace Excel nemůže soubor uložit, pokud jiná instance aplikace Excel ukládá stejný soubor.

Jak odstranit sešit při spuštění aplikace Excel?

Vyberte příslušnou kartu nebo přejděte do části „ Rychlé řešení “. Pokud sešit nelze uložit při spuštění aplikace Microsoft Excel v nouzovém režimu systému Windows, problém může být způsoben doplňkem jiného výrobce nebo souborem, který se nachází v jedné ze složek aplikace Excel při spuštění.

Kde jsou soubory načteny při spuštění aplikace Excel?

Ve výchozím nastavení jsou tyto soubory načteny při spuštění aplikace Excel. Některé doplňky od dodavatelů softwaru třetích stran fungují společně s existujícími funkcemi aplikace Excel a některé mají umožnit plynulý přechod při použití produktu jiného výrobce. Tyto doplňky jiných výrobců obvykle nenarušují funkčnost aplikace Excel.

Související příspěvky: