Jak nastavit umístění služeb na iPhone?

Obsah

Jak nastavit umístění služeb na iPhone?

Jak nastavit umístění služeb na iPhone?

Přejděte na nastavení, klepněte na iCloud a hitem jezdce tím Find My iPhone tak, že zobrazuje zelené nebo říká "ON", v závislosti na verzi iOS, které máte. Měli také zajistit, že umístění služby zapnuty. Bez umístění služeb nebude schopen vidět přesně, kde může být zařízení.

Kde je můj iPhone?

Najdete že můj iPhone jde dlouhou cestu směrem k pomoci eliminovat kde iPhone může být, pokud to není již s vámi na prvním místě. Satelitní snímky a mapování vám ukáže, kde je váš iPhone, pokud zařízení nemá signál a je zapnutý.

Jak vymazat iPhone?

Vymazat iPhone: Když všechny ostatní selže a to nevypadá nadějně, že iPhone bude obnoven, máte také možnost mazání iPhone vzdáleně. Jistě jde poslední možnost, ale jeden, který je stále otevřené, pro vás, pokud se domníváte, že vám nebude schopen obnovit ztracené iPhone.

Jak funguje služba pro váš iPhone?

Za prvé najdete že můj iPhone služba funguje pouze pokud váš iPhone je a má signál. Je-li to není a nemá signál, služba nebude fungovat, když by mělo být alespoň možnost zjistit, zda je telefon na. Služba také nefunguje, je-li váš iPhone přepnul do režimu letadlo.

Související příspěvky: