Jak hodnotit pořady na Netflixu?

Obsah

Jak hodnotit pořady na Netflixu?

Jak hodnotit pořady na Netflixu?

Jakmile se začnete dívat a hodnotit pořady, naše doporučení pro vás najdou na Netflixu obsah, který by se vám mohl líbit. U spousty pořadů pak můžete zapnout titulky nebo skryté titulky, přepnout na jiné audio, nebo procházet pořady s titulky nebo audiem v preferovaném jazyce.

Jak se podívat na nejlepší filmy na Netflixu?

Pojďme se společně podívat na nejlepší filmy na Netflixu, které dabing aktuálně nabízí. Jelikož v rámci databáze evidujeme dabing i v případě českých filmů, pro účely tohoto článku jsme se rozhodli české filmy nepočítat. Na nejlepší české filmy, které Netflix aktuálně nabízí, se podíváme zase někdy jindy.

Jak začít členství na Netflixu?

Vítejte na Netflixu! Jsme velmi rádi, že jste se k nám přidali, a těšíme se, až vám pomůžeme využít vaše členství naplno. Níže najdete užitečné informace o tom, jak začít. Pokud tady potřebné informace nenajdete, zkuste se podívat do našeho Centra zákaznické podpory.

Kde jsou online titulky na Netflix?

Online na Netflix (české titulky) (český dabing) od 1. 3. 2016 Jeden sobecký pošťák si překvapivě najde cestu k oblíbenému výrobci hraček a společně se snaží potěšit obyvatele malého městečka. Dopomůže jim k tomu i tajemný Klaus?

Související příspěvky: