Proč používáte účet Netflix na jiném zařízení?

Obsah

Proč používáte účet Netflix na jiném zařízení?

Proč používáte účet Netflix na jiném zařízení?

Váš účet Netflix se používá na jiném zařízení. Teď používá váš účet příliš mnoho osob. Váš účet Netflix se používá na příliš mnoha zařízeních. Váš účet Netflix dosáhl limitu aktivních streamů. Vyřešte problém dle níže uvedeného postupu pro řešení problémů.

Jak se používá váš účet Netflix?

Když se chci na něco podívat, Netflix říká, že se můj účet už používá. Když se chci na něco podívat, Netflix říká, že se můj účet už používá. Pokud uvidíte některou z následujících zpráv: Váš účet Netflix se používá na jiném zařízení. Teď používá váš účet příliš mnoho osob. Váš účet Netflix se používá na příliš mnoha zařízeních.

Proč se váš účet Netflix používá na příliš mnoha zařízeních?

Váš účet Netflix se používá na příliš mnoha zařízeních. Váš účet Netflix dosáhl limitu aktivních streamů. Vyřešte problém dle níže uvedeného postupu pro řešení problémů. Pokud sdílíte svůj účet Netflix s přáteli nebo rodinou, možná se budete chtít dívat ve stejnou dobu jako oni.

Jak začít členství na Netflixu?

Vítejte na Netflixu! Jsme velmi rádi, že jste se k nám přidali, a těšíme se, až vám pomůžeme využít vaše členství naplno. Níže najdete užitečné informace o tom, jak začít. Pokud tady potřebné informace nenajdete, zkuste se podívat do našeho Centra zákaznické podpory.

Související příspěvky: