Jak nastavit otisk prstu?

Obsah

Jak nastavit otisk prstu?

Jak nastavit otisk prstu?

Postupujte takto: 1 Přejděte do aplikace Nastavení> Účty> Možnosti přihlášení. 2 Zkontrolujte, zda máte nastaven PIN. Pokud ne, nastavte nyní svůj kód PIN. 3 V pravém podokně přejděte do sekce Windows Hello a klikněte na tlačítko „ Nastavit“ . 4 Podle pokynů na obrazovce nastavte otisk prstu. 5 Po přidání otisku prstu přejděte do sekce Windows Ahoj a klikněte na tlačítko Přidat... More ...

Jak snímání otisků prstů opravit?

Snímání otisků prstů zní úžasně, pokud máte v počítači důvěrná data a nechcete, aby k nim někdo přistupoval. Zdá se však, že skenování otisků prstů nefunguje u některých uživatelů v systému Windows 10, takže se podívejme, jak tento problém vyřešit.

Co je získaný otisk prstu?

Získaný otisk prstu Daktyloskopie (též dermatoglyfika) je nauka o kožních papilárních liniích na prstech, dlaních a ploskách nohou. Průběh těchto linií je pro jedince charakteristický a do jisté míry dědičný. Tato jedinečnost je v kriminalistice využívána pro identifikaci osob.

Jak se zbavit otisků prstů?

Neschopnost používat otisk prstu může být bezpečnostním rizikem a v tomto článku se budeme zabývat následujícími problémy: Blokování otisků prstů v systému Windows 10 - V některých případech vaše čtečka otisků prstů zcela nereaguje, bez ohledu na to, jaká opatření můžete podniknout, abyste je opravili.

Související příspěvky: