Jak opravit přilepení iPhone při hledání?

Obsah

Jak opravit přilepení iPhone při hledání?

Jak opravit přilepení iPhone při hledání?

Část 1: Společné způsoby 6 k opravě přilepení iPhone při hledání Pokud váš iPhone říká, že vyhledávání a proces nikdy neskončí, může se stát, že se váš iPhone stane skutečným. Bez ohledu na to, proč se váš iPhone nemůže zbavit obrazovky vyhledávání, zkuste níže uvedené běžné opravy.

Jak stisknout objem UPA na iPhone 11?

Stiskněte objem Upa uvolněte tlačítko na zařízení iPhone 11 / XR / X / 8 / 7. Stejným postupem stisknete a uvolníte objem Downna svém iPhone. Stiskněte a přidržte stranu Moc, dokud nenajdete logo Apple na iPhone.

Proč je váš iPhone zaseknutý ve vyhledávacím procesu?

Pokud je váš iPhone zaseknutý ve vyhledávacím procesu, musíte se na problém podívat a podle toho najít řešení problémů. Existují dva hlavní důvody problému, fyzické poškození nebo chyba softwaru. Pokud je interní anténa již poškozená, musíte iPhone odeslat do Apple Store.

Jak se zbavit problému na vašem iPhone?

Pokud je váš iPhone právě hledaný a nemůže reagovat na signál, v takových případech je spuštění vašeho iPhone nejjednodušší metodou, jak se problému snadno zbavit. Stiskněte objem Upa uvolněte tlačítko na zařízení iPhone 11 / XR / X / 8 / 7. Stejným postupem stisknete a uvolníte objem Downna svém iPhone.

Související příspěvky: