Může se zobrazit stránka v režimu celá obrazovka?

Obsah

Může se zobrazit stránka v režimu celá obrazovka?

Může se zobrazit stránka v režimu celá obrazovka?

Pokud se nezobrazí navigační panel pro režim Celá obrazovka, můžete PDF procházet pomocí klávesových zkratek. Pokud máte nainstalovány dva monitory, režim Celá obrazovka se může objevit pouze na jednom z nich. Chcete-li procházet stránky dokumentu, klikněte na obrazovku, na které je zobrazena stránka v režimu Celá obrazovka.

Jak procházet PDF v režimu celá obrazovka?

Existují dva způsoby, jak procházet PDF v režimu Celá obrazovka: můžete použít klávesové zkratky příkazů pro navigaci a zvětšení nebo můžete nastavit předvolby režimu Celá obrazovka tak, aby se zobrazila navigační tlačítka režimu Celá obrazovka, a pak můžete kliknutím na tato tlačítka měnit stránky nebo ukončit režim Celá obrazovka.

Jak obnovit poslední nastavení zobrazení dokumentů?

Při dalším otevírání dokumentů obnovit poslední nastavení zobrazení: Určuje, zda se dokumenty automaticky otevírají na naposledy zobrazené stránce. Otevřít odkazy na jiné dokumenty ve stejném okně: Právě otevřený dokument se zavře a ve stejném okně se otevře dokument, na který směřuje odkaz.

Jak nastavit počáteční zobrazení PDF?

Počáteční zobrazení PDF závisí na tom, jak tvůrce dokumentu nastavil jeho vlastnosti. Dokument se může například otevřít na určité stránce nebo s určitým zvětšením. Při čtení dokumentu lze skrýt všechny panely nástrojů a podokna, a maximalizovat tak plochu zobrazení na obrazovce.

Související příspěvky: