Jak vybrat pračku?

Obsah

Jak vybrat pračku?

Jak vybrat pračku?

Jak vybrat pračku stručně: 1 Zvolte typ pračky – ten závisí hlavně na stylu domácnosti (vestavná vs. volně stojící pračka) a množství místa (předem... 2 Ujasněte si požadavky na kapacitu – podle množství osob v domácnosti a dalších specifik. 3 Stanovte si cenu – a hledejte nejúspornější a nejlépe vybavený model v dané cenové kategorii. 4 Podívejte se na další vlastnosti praček –... More ...

Co jsou pračky s předním plněním?

Pračky s předním plněním – mají větší vkládací otvor na své přední straně a zpravidla bývají technologicky vyspělejší (nechybí jim technologie šestého smyslu, parní generátory či antibakteriální funkce a bohatá programová výbava), ale i dražší (řádově mezi 10 a 20 000 korun).

Co je horní plnění pračky?

Pračky s horním plněním – vkládací otvor a dvířka jsou umístěna shora. Je to pohodlnější, protože se nemusíte tolik ohýbat, a také prostorově úspornější. Nemusíte mít kolem pračky volné místo, abyste ji mohli otevřít.

Jaký je energetický štítek pračky?

Energetický štítek pračky 1 Energetická třída a spotřeba. Jako je tomu u každého spotřebiče, i od pračky požadujeme, aby nám co nejvíc ušetřila. ... 2 Kapacita pračky. Důležitým faktorem při výběru je i kapacita bubnu. Pro jednočlennou nebo dvoučlennou domácnost stačí malá pračka s kapacitou kolem 4 kg, pro čtyř a vícečlennou domácnost jsou lepší ... 3 Účinnost odstřeďování. Označuje se písmeny A až G. Nejlepší třída A znamená, že by v prádle po odstředění mělo zůstat méně než 45 % vody.

Související příspěvky: