Co znamená toxická láska?

Obsah

Co znamená toxická láska?

Co znamená toxická láska?

Toxická láska často znamená oscilaci mezi silnými výšinami (vzrušení a vášeň) a intenzivními minimy (úzkost a deprese). Radujete se z výšin, ale většinou zažíváte minima? Tyto intenzivní emoce nevěstí nic dobrého. Uvědomte si, zdali na se na této dráze opravdu nacházíte a zkuste z ní vystoupit.

Jaká je pravá láska?

Naopak pravá láska se s časem prohlubuje a vyzrává. Pravá láska, která vydrží na celý život, hoří pomalu, nejsou tam žádné exploze. Pravou lásku můžete najít v osobě, kterou znáte po celá léta. Někdy to trvá dlouho, než vznikne, ale o to déle pak trvá. Pravou lásku utváří mnoho maličkostí, které vznikají postupně.

Proč je pravá láska magická?

Pravá láska je magická. Někdo v ní věří a někdo zase ne. Ať je to tak nebo tak, pravá láska má několik pravidel, které byste měli znát, abyste ji zbytečně nehledali na špatných místech. Zdravé zdraví pro vás dnes má 10 faktů, které potřebujete o pravé lásce vědět. 1. Opravdová láska neznamená být stejný jako partner

Jak dlouho hoří pravá láska?

Pravá láska, která vydrží na celý život, hoří pomalu, nejsou tam žádné exploze. Pravou lásku můžete najít v osobě, kterou znáte po celá léta. Někdy to trvá dlouho, než vznikne, ale o to déle pak trvá. Pravou lásku utváří mnoho maličkostí, které vznikají postupně.

Související příspěvky: